Hva er strekktak?

Strekktak er vedlikeholdsfritt og elegant innvendig tak til hjem, offentlige bygg, showroom og butikker. Ved bruk av strekktak kan man få en fin og slett overflate på taket, og med sin kort installasjonstid er det et raskt og effektivt alternativ til gips, takess eller paneltak.

I gamle dager brukte mange å ha strie eller maskinpapir i taket som ble malt i etterkant. Problemet med disse takene var at etter en stund kunne det komme sprekker som var vanskelig å reparere.

Våre strekktak er en gammel metode i ny og moderne utførelse. Strekktak er laget av slitesterk folie etter individuell størrelse og konfigurasjon av rommet.

Det tar kun noen timer å montere strekktak i et rom og installasjonen utføres oftest i sluttfasen av oppussingen.

Strekktak kan leveres i forskjellige farger og teksturer. De mest populære teksturene er blank, matt og sateng.

  • Med blankt tak kan man oppnå interessante effekter i form av design. Viktigste kjennetegn for blankt tak er speilbilde. Ved bruk av slik type tak vil rommet visuelt bli større. Blankt tak har et bredt spekter av farger.
  • Matt tak er en klassisk variant. Dette taket er lett å passe inn i alle interiør og det stjeler ikke fokus fra de andre dekorative elementer i rommet.
  • Sateng tak er likt det matte taket. Men overflate på sateng tak er glatt, noe som gir taket reflekterende egenskaper. Siden sateng tekstur har liten refleksjon av lys, får taket nesten perle fargetone.

Tekniske løsninger

Få et raskt tilbud

Dette feltet er obligatorisk.
Dette feltet er obligatorisk.
Dette feltet er obligatorisk.
Dette feltet er obligatorisk.
Dette feltet er obligatorisk.
Dette feltet er obligatorisk.
Dette feltet er obligatorisk.
Dette feltet er obligatorisk.

Nyheter

Strekktak på våtrom

Ønsker du å pusse opp badet? Strekktak virker som fuktsperre og passer perfekt til våtrom. Mange velger å montere strekktak i rom med høy luftfuktighet fordi det takler fukt bedre enn de fleste andre tak.

15% på matt og satengtak ut mars!

Holder du på eller planlegger oppussing? Da bør du lese dette nå!

Nytt tak på 1-2-3

Mange ønsker å montere spotter eller ekstra belysning i taket og da faller valget ofte på strekktak. Dette er det flere grunner til! Vi senker taket og monterer spotter raskt og enkelt.