05.mars 2019

TRANSPARENT TAK MED INDIREKTE BELYSNING

Flere og flere av våre kunder ønsker belysning som er integrert i takløsning. Det skal gi indirekte lys som ikke blender og som kan justeres etter hvilken stemning i rommet de ønsker.
Da tilbyr vi kombinasjon av transparent strekktak og LED-lys som kan gi spennende lyseffekter og uendelige design muligheter.Så hva er transparent strekktak? Hva er dets egenskaper og hvordan kan det forvandle interiøret?
Transparent strekktak er laget av folie som slipper lys gjennom. Lysoverføringsevne til transparent strekktak er ca. 50%.
Transparent strekktak med belysning er et overraskende element i interiøret. De kan brukes både som en selvstendig kilde til belysning, og i kombinasjon med andre lyskilder. Baklyset er utført i ens- og flerfarget LED-striper. I sistnevnte tilfelle kan du endre bakgrunnslyset etter eget ønske ved å trykke på en knapp på fjernkontrollen. Hvis lysene er slått av, ser taket ut som et vanlig hvitt tak.

Man kan velge om man ønsker å belyse hele taket eller kun langs kantene. Alt avhenger av hvor mye lys er det behov for.
Transparent strekktak som fungerer som selvstendig lyskilde er egnet for rom med god høyde. For å sikre jevn lysspredning monteres strekktaket ca. 20-25 cm under eksisterende tak.

Der det er ikke behov for mye lys, kan man belyse transparent tak kun langs kantene eller i midten. I dette tilfelle monteres strekktak rett under eksisterende taket og senking av taket vil bli minimalt.

Transparent tak, ved hjelp av lysspillet, som kommer fra LED som er installert i taket, åpner utrolige muligheter for å skape et ikke-standard og eksklusivt design.
Man kan også printe et motiv på transparent tak og belyse det, så får man et tak ingen andre har.

Transparent strekktak som alle de andre strekktak (matt, sateng eller blankt) er vedlikeholdsfritt.
HAR DU ET PROSJEKT PÅ GANG, TA KONTAKT MED OSS FOR EN GRATIS BEFARING. FYLL UT SKJEMA OG VI KONTAKTER DEG SNAREST MULIG.

FORDELER MED STREKKTAK

VEDLIKEHOLDSFRITT
Strekktak trenger ikke vedlikehold i mange år etter montering

ENKELT
Enkelt å skjule elanlegg, ventilasjon og ujevnheter i byggkonstruksjon. Ingen byggestøv og avfall ved installasjon.

RASKT
Rask levering og montering uten utflytting av møbler. Det går raskere å renovere / male vegger siden man ikke trenger å ta hensyn til taket.

FLEKSIBELT
Kan tas ned for å ettermontering av lys, ventilasjon o.l.

tilbakemelding5

“Meget godt fornøyd med jobben og resultatet. Det nye taket som ble lagt løftet huset til en enda bedre standard. Perfekt tak til å legge spotter i. Sømløst, rent og pent!“ - ANNE

tilbakemelding4

“Servicen var super bra, flinke gutter. Jeg var veldig imponert av resultatet og hvor nøye gjennomført det var.“ - IRENE

tilbakemelding3

Vi har bestilt 3 strekktak fra Dekor & Design Strekktak AS, men har planlagt 7 tak til så dette er helt klart å anbefale. Prosessen fra bestilling til ferdigstillelse gikk smertefritt og resultatet er en WOW faktor, alle våre venner på besøk forelsker seg i effekten det har, og det passer virkelig til alle typer hus. Jeg må si at jeg aldri har opplevd maken til kundeservice. Etter 17 år i service yrke vet jeg at dette er sjeldent. Så takk til Rolf Frode og Evgeniya for en helt utmerket kundeservice og profesjonalitet. - SILJE

tilbakemelding2

“Jeg fikk lagt nytt tak og gikk for en stilig blank løsning med innlagte lys spotter. Dette ble utrolig fint og det beste var at jobben tok 1 dag. Decor & Design var meget pålitelige og profesjonelle og når prisen var god og resultatet bra har de mine beste anbefalinger. Veldig godt fornøyd.” - RICHARD

tilbakemelding1

"Jeg er veldig fornøyd med mitt mye strekktak i høyglans! Jeg kan anbefale D&D Strekktak på det varmeste: proff, god og rask utførelse av arbeidene, god pris og veldig god og hyggelig service underveis. Jeg har sjeldent følt meg i så trygge håndverker-hender." - HILLEVI