21.April 2019

VÅKNE OPP TIL BLÅ HIMMEL HVER MORGEN

Bare for noen år siden var hvit farge den mest brukte fargen i norske hjem. I dag farger vi våre hjem i forskjellige farger, vi leter etter inspirasjon på internett og ønsker å ha noe annerledes i våre boliger. Vi pusser opp for å oppnå komfort og for å ha det koselig hjemme, men også liker vi å gjøre ting annerledes for å få unikt hjem som ikke ligner på naboen sitt. Vi bruker kule tapeter og glade farger. Strekktak med printet motiv er en fin måte å skille seg ut fra mengden og skape en spesiell stemning i huset.

Tak på et soverom som viser en blå himmel og palmetopper vil gi deg en følelse av lykke fra den solfylte kysten til Stillehavet. Tenk deg at du våkner opp en kald november morgen og over hodet finner du en strålende solhimmel og frodige grønn trær i Syden. Eller kanskje du ønsker å overraske barnet ditt med en nattehimmel i taket?

Til stue kan man velge et abstrakt mønster i taket og på badet – en etterligning av vannoverflaten og havmotivet. 
Hvis du vurderer strekktak med printet bilde, velg gjerne et bilde som gir deg glede. Mest populære motiver er bilder av blå himmel og vakkert natur. Disse er absolutt bestselgere, og det er ikke overraskende! Ifølge psykologer blå himmel har den mest fordelaktige effekten på vårt humør. 
Strekktak med printet motiv ser fint ut av seg selv, men den meste interessante effekten oppnås når man kan innramme printet tak ved hjelp av f.eks. lyskasser. Man kan også velge å ha motiv kun i midten av taket eller i hjørnene. 
Prosessen med montering av strekktak med printet motiv er den samme som ved montering av vanlig strekktak – rask og støvfri. Vi kan printe på alle teksturer – matt, sateng og blank.

Strekktak gir deg massevis av muligheter, kontakt oss – vi hjelper deg gjerne med å finne en løsning som passer til ditt hjem.
FYLL UT SKJEMA FOR Å FÅ EN GRATIS BEFARING OG VI KONTAKTER DEG SNAREST MULIG

FORDELER MED STREKKTAK

VEDLIKEHOLDSFRITT
Strekktak trenger ikke vedlikehold i mange år etter montering

ENKELT
Enkelt å skjule elanlegg, ventilasjon og ujevnheter i byggkonstruksjon. Ingen byggestøv og avfall ved installasjon.

RASKT
Rask levering og montering uten utflytting av møbler. Det går raskere å renovere / male vegger siden man ikke trenger å ta hensyn til taket.

FLEKSIBELT
Kan tas ned for å ettermontering av lys, ventilasjon o.l.

tilbakemelding5

“Meget godt fornøyd med jobben og resultatet. Det nye taket som ble lagt løftet huset til en enda bedre standard. Perfekt tak til å legge spotter i. Sømløst, rent og pent!“ - ANNE

tilbakemelding4

“Servicen var super bra, flinke gutter. Jeg var veldig imponert av resultatet og hvor nøye gjennomført det var.“ - IRENE

tilbakemelding3

Vi har bestilt 3 strekktak fra Dekor & Design Strekktak AS, men har planlagt 7 tak til så dette er helt klart å anbefale. Prosessen fra bestilling til ferdigstillelse gikk smertefritt og resultatet er en WOW faktor, alle våre venner på besøk forelsker seg i effekten det har, og det passer virkelig til alle typer hus. Jeg må si at jeg aldri har opplevd maken til kundeservice. Etter 17 år i service yrke vet jeg at dette er sjeldent. Så takk til Rolf Frode og Evgeniya for en helt utmerket kundeservice og profesjonalitet. - SILJE

tilbakemelding2

“Jeg fikk lagt nytt tak og gikk for en stilig blank løsning med innlagte lys spotter. Dette ble utrolig fint og det beste var at jobben tok 1 dag. Decor & Design var meget pålitelige og profesjonelle og når prisen var god og resultatet bra har de mine beste anbefalinger. Veldig godt fornøyd.” - RICHARD

tilbakemelding1

"Jeg er veldig fornøyd med mitt mye strekktak i høyglans! Jeg kan anbefale D&D Strekktak på det varmeste: proff, god og rask utførelse av arbeidene, god pris og veldig god og hyggelig service underveis. Jeg har sjeldent følt meg i så trygge håndverker-hender." - HILLEVI