Strekktak på våtrom

Ønsker du å pusse opp badet? Strekktak virker som fuktsperre og passer perfekt til våtrom. Mange velger å montere strekktak i rom med høy luftfuktighet fordi det takler fukt bedre enn de fleste andre tak.

Hvitt stort bad 1

Mulighetene er mange med strekktak. Tradisjonelle løsninger som gips eller paneltak gir mye støv ved montering og tar lang tid. Montering av strekktak er støvfritt, enkelt og fleksibelt. Taket monteres med møbler i rommet uten problem og i løpet av få timer.

Mange ønsker å montere spotter eller ekstra belysning i taket og da faller valget ofte på strekktak. Dette er det flere grunner til! Vi senker taket og monterer spotter raskt og enkelt.

Bla nedover for å se flere bilder.

Hvitt bad 1

 

Bad 1

 

dd 39 2

 

Hvitt stort bad 2

Hva er strekktak?

Strekktak er laget av slitesterk folie etter individuell størrelse og konfigurasjon av rommet. De mest populære teksturene er blank, matt og sateng hvor blank og sateng kan leveres i forskjellige farger.

Lurer du på hvordan strekktak monteres? Se vår video her!

Vurderer du strekktak til ditt hjem? Vi leverer etter dine ønsker – med eller uten spotter og ekstra belysning. Ta kontakt i dag for en prat om dine muligheter!

Fordeler med strekktak

Vedlikeholdsfritt

Strekktak trenger ikke vedlikehold i mange år etter montering.

Enkelt

Enkelt å skjule elanlegg, ventilasjon og ujevnheter i byggkonstruksjon. Ingen byggestøv ved installasjon.

Raskt

Rask levering og montering uten utflytting av møbler. Det går raskere å renovere / male vegger siden man ikke trenger å ta hensyn til taket.

Fleksibelt

Kan tas ned for å ettermontering av lys, ventilasjon o.l.