TRANSPARENT TAK MED INDIREKTE BELYSNING

Flere og flere av våre kunder ønsker belysning som er integrert i takløsning. Det skal gi indirekte lys som ikke blender og som kan justeres etter hvilken stemning i rommet de ønsker.
Da tilbyr vi kombinasjon av transparent strekktak og LED-lys som kan gi spennende lyseffekter og uendelige design muligheter.

Så hva er transparent strekktak? Hva er dets egenskaper og hvordan kan det forvandle interiøret?
Transparent strekktak er laget av folie som slipper lys gjennom. Lysoverføringsevne til transparent strekktak er ca. 50%.
Transparent strekktak med belysning er et overraskende element i interiøret. De kan brukes både som en selvstendig kilde til belysning, og i kombinasjon med andre lyskilder. Baklyset er utført i ens- og flerfarget LED-striper. I sistnevnte tilfelle kan du endre bakgrunnslyset etter eget ønske ved å trykke på en knapp på fjernkontrollen. Hvis lysene er slått av, ser taket ut som et vanlig hvitt tak.

Transparent tak med LED belysning
Man kan velge om man ønsker å belyse hele taket eller kun langs kantene. Alt avhenger av hvor mye lys er det behov for.
Transparent strekktak som fungerer som selvstendig lyskilde er egnet for rom med god høyde. For å sikre jevn lysspredning monteres strekktaket ca. 20-25 cm under eksisterende tak.

Transparent tak med blankt tak møterom 2
Der det er ikke behov for mye lys, kan man belyse transparent tak kun langs kantene eller i midten. I dette tilfelle monteres strekktak rett under eksisterende taket og senking av taket vil bli minimalt.

Transparent trappeoppgang 2
Transparent tak, ved hjelp av lysspillet, som kommer fra LED som er installert i taket, åpner utrolige muligheter for å skape et ikke-standard og eksklusivt design.
Man kan også printe et motiv på transparent tak og belyse det, så får man et tak ingen andre har.

Transparent 1

Transparent strekktak som alle de andre strekktak (matt, sateng eller blankt) er vedlikeholdsfritt.
HAR DU ET PROSJEKT PÅ GANG, TA KONTAKT MED OSS FOR EN GRATIS BEFARING. FYLL UT SKJEMA OG VI KONTAKTER DEG SNAREST MULIG.

Fordeler med strekktak

Vedlikeholdsfritt

Strekktak trenger ikke vedlikehold i mange år etter montering.

Enkelt

Enkelt å skjule elanlegg, ventilasjon og ujevnheter i byggkonstruksjon. Ingen byggestøv ved installasjon.

Raskt

Rask levering og montering uten utflytting av møbler. Det går raskere å renovere / male vegger siden man ikke trenger å ta hensyn til taket.

Fleksibelt

Kan tas ned for å ettermontering av lys, ventilasjon o.l.