VÅKNE OPP TIL BLÅ HIMMEL HVER MORGEN

Bla himmel copy

Bare for noen år siden var hvit farge den mest brukte fargen i norske hjem. I dag farger vi våre hjem i forskjellige farger, vi leter etter inspirasjon på internett og ønsker å ha noe annerledes i våre boliger. Vi pusser opp for å oppnå komfort og for å ha det koselig hjemme, men også liker vi å gjøre ting annerledes for å få unikt hjem som ikke ligner på naboen sitt. Vi bruker kule tapeter og glade farger. Strekktak med printet motiv er en fin måte å skille seg ut fra mengden og skape en spesiell stemning i huset.

Tak på et soverom som viser en blå himmel og palmetopper vil gi deg en følelse av lykke fra den solfylte kysten til Stillehavet. Tenk deg at du våkner opp en kald november morgen og over hodet finner du en strålende solhimmel og frodige grønn trær i Syden. Eller kanskje du ønsker å overraske barnet ditt med en nattehimmel i taket?

Natthimmel med print 3

Til stue kan man velge et abstrakt mønster i taket og på badet - en etterligning av vannoverflaten og havmotivet. 
Hvis du vurderer strekktak med printet bilde, velg gjerne et bilde som gir deg glede. Mest populære motiver er bilder av blå himmel og vakkert natur. Disse er absolutt bestselgere, og det er ikke overraskende! Ifølge psykologer blå himmel har den mest fordelaktige effekten på vårt humør. 
Strekktak med printet motiv ser fint ut av seg selv, men den meste interessante effekten oppnås når man kan innramme printet tak ved hjelp av f.eks. lyskasser. Man kan også velge å ha motiv kun i midten av taket eller i hjørnene. 
Prosessen med montering av strekktak med printet motiv er den samme som ved montering av vanlig strekktak – rask og støvfri. Vi kan printe på alle teksturer – matt, sateng og blank.

Strekktak gir deg massevis av muligheter, kontakt oss - vi hjelper deg gjerne med å finne en løsning som passer til ditt hjem.
FYLL UT SKJEMA FOR Å FÅ EN GRATIS BEFARING OG VI KONTAKTER DEG SNAREST MULIG.

Fordeler med strekktak

Vedlikeholdsfritt

Strekktak trenger ikke vedlikehold i mange år etter montering.

Enkelt

Enkelt å skjule elanlegg, ventilasjon og ujevnheter i byggkonstruksjon. Ingen byggestøv ved installasjon.

Raskt

Rask levering og montering uten utflytting av møbler. Det går raskere å renovere / male vegger siden man ikke trenger å ta hensyn til taket.

Fleksibelt

Kan tas ned for å ettermontering av lys, ventilasjon o.l.