HIMLINGER MED MANGE MULIGHETER

Strekktak passer til offentlige bygg, kontorer, showrom, restauranter og butikker. Med strekktakhimling er det ingen begrensninger på innfelling av lys, ventilasjon, røykvarsler o.l. Vi kan levere himlinger som tilfredstiller krav til brann og akustikk. Det er også mulighet for å bygge forskjellige konstruksjoner med integrert belysning.

LYSFLÅTER

Lysflåter vil gi et perfekt atmosfære og dekorativ effekt til ethvert rom. De kan lages i forskjellige former og farger, og kan også leveres med print av ønsket motiv.

LYSENDE TAK

Lysende tak er en populær trend innen interiørbelysning. Ved å bruke en transparent folie med en bakgrunnsbelysning kan det skapes jevnt og avslappende lys i rommet. Fordelen med denne løsningen er at lyskildene er spedt over et stort område og skjult bak strekktaket.

AKUSTISKE TAK

Mikroperforert folie i kombinasjon med akustiske absorbenter gjør det mulig å lage himlinger med ønskede akustiske egenskaper, samt bevare estetisk uttrykk. Mikroperforert strekktak er tilgjengelig i alle teskturer – matt, sateng og blank.

Våre strekktak tilfredstiller alle krav i standard NS-EN 14716:2004 «Stretched ceilings – Requirements and test methods». Denne standarden gir all nødvendig informasjon bl. a. om brannklasse, mekanisk styrke og motstand mot vann og damp i et fuktig miljø og osv.

Vi leverer strekktak med brannklasse B-s1, d0 og B-s2, d0.

Har dere et prosjekt dere vil snakke om, ta kontakt med oss. Vi er alltid på jakt etter nye prosjekter.