HIMLINGER MED MANGE MULIGHETER

Strekktak passer til offentlige bygg og kontorer, showrom og butikker. Med strekktakhimling er det ingen begrensninger på innfelling av lys, ventilasjon, røykvarsler o.l. Vi kan levere himlinger som tilfredstiller krav til brann og akustikk. Det er også mulighet å bygge forskjellige konstruksjoner med integrert belysning. 

LYSFLÅTER

Lysflåter vil gi et perfekt atmosfære til ethvert rom. De kan lages i forskjellige former og farger. Vi leverer også lysflåter med print.

LYSENDE TAK

Lysende tak er en populær trend innen interiør belysning. Ved å bruke en transparent folie med et bakgrunnsbelysning kan det skapes jevnt og avslappende lys i rommet. Fordelen med denne type løsning er at lyskildene er spedt over et stort område og skjult bak strekktaket.

AKUSTISKE TAK

Mikroperforert folie i kombinasjon med akustiske absorbenter gjør mulig å lage himlinger med ønskede akustiske egenskaper samt bevare estetisk uttrykk. Mikroperforert  strekktak er tilgjengelig i alle teskturer – matt, sateng og blank. 

Våre strekktak tilfredstiller alle krav i standard NS-EN 14716:2004 «Stretched ceilings – Requirements and test methods». Denne standarden gir all nødvendig informasjon bl. a. om brannklasse, mekanisk styrke og motstand mot vann og damp i et fuktig miljø og  osv.

Vi leverer strekktak med brannklasse B-s1, d0 og B-s2, d0.

Har dere et prosjekt dere vil snakke om, ta kontakt med oss. Vi er alltid på jakt etter nye prosjekter. 

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE