gjor det selv top

Gjør det selv

Det er mulig å redusere kostnadene ved å montere strekktak, ikke bare for bedrifter som er profesjonelt engasjert i montering av strekktak, men også for private kunder. Er du ”handy” og liker å utfordre deg selv? Bruk vår “Gjør det selv” pakke - bestill tak hos oss, få monteringsinstrukser, installasjonspakke og monter taket selv! For montering av komplekse flerfunksjonsstrukturer anbefaler vi å bruke spesialisttjenester, men hvis det er behov for en enkel løsning, kan man montere strekktaket selv og spare penger på installasjonsarbeid.

Så enkelt er det:

  1. Ta mål av rommet du ønsker strekktak i. Her finner du instrukser for oppmåling av taket.
  2. Send oss tegning av ditt rom til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
  3. Vi sender deg tilbud for godkjenning.
  4. Vi produserer taket og sender det til deg. Taket blir levert ca. to uker etter bestillingsdato. Sammen med taket får du tilsendt monteringsinstruks og detaljert beskrivelse for montering - samt installasjonspakke med nødvendig utstyr. 

Ta kontakt med oss for å få mer informasjon om "gjør det selv"-pakke. 

 

 

Fordeler med strekktak

Vedlikeholdsfritt

Strekktak trenger ikke vedlikehold i mange år etter montering.

Enkelt

Enkelt å skjule elanlegg, ventilasjon og ujevnheter i byggkonstruksjon. Ingen byggestøv ved installasjon.

Raskt

Rask levering og montering uten utflytting av møbler. Det går raskere å renovere / male vegger siden man ikke trenger å ta hensyn til taket.

Fleksibelt

Kan tas ned for å ettermontering av lys, ventilasjon o.l.

Her finner du oss