blanke tak top

Blanke tak

Blanke strekktak har en evne til å speile gjenstander som et speil. Dette gjør at blanke tak ofte blir valgt i små rom med lav takhøyde - for hva gjør vi når vi har små rom og ønsker å utvide dem visuelt? Vi dekorerer dem med speil! 

Ikke bare forstørrer blanke tak rommet visuelt, det reflekterer også lys. Dette skaper en effekt av større belysning i rommet og selv et lite rom vil virke mer romslig. Det er derfor hensiktsmessig å velge blanke tak for et rom med lite belysning. Selv om reflekterende evne vil forbedre situasjonen med fordeling av naturlig lys i rommet, må man ikke glemme å ha nok antall lamper eller spotter i taket. Vi anbefaler spesielt å velge blankt tak for rom med moderne design, barer, nattklubber eller som sagt andre rom som man ønsker å gjøre visuelt større.

Hvitt kjøkken 2

Med blankt tak kan man oppnå spennende og interessante effekter i form av design. For å gi rommet en unik stil kan man printe på blankt tak. Et hvitt blankt tak med printet motiv ser ekstra eksklusivt ut. Her kan du lese mer om printet tak.

Blankt tak leveres i et bredt spekter av farger, noe som gjør det mulig å velge en ikke-standard fargeløsning og videre gjøre interiøret mer interessant. Det er viktig å huske at desto mørkere blankt strekktak desto mer speileffekt får man i taket. Svart blankt tak vil se ut som det er speil i taket. 

Svart blankt resepsjon 1

Tør du bestille svart blankt tak til ditt hjem?

FYLL UT SKJEMA OG VI VIL KONTAKTE DEG SNAREST MULIG.

 

 

Fordeler med strekktak

Vedlikeholdsfritt

Strekktak trenger ikke vedlikehold i mange år etter montering.

Enkelt

Enkelt å skjule elanlegg, ventilasjon og ujevnheter i byggkonstruksjon. Ingen byggestøv ved installasjon.

Raskt

Rask levering og montering uten utflytting av møbler. Det går raskere å renovere / male vegger siden man ikke trenger å ta hensyn til taket.

Fleksibelt

Kan tas ned for å ettermontering av lys, ventilasjon o.l.

Her finner du oss