blanke tak top

Blanke tak

Blanke strekktak har en evne til å speile gjenstander som et speil. Dette gjør at blanke tak ofte blir valgt i små rom med lav takhøyde - for hva gjør vi når vi har små rom og ønsker å utvide dem visuelt? Vi dekorerer dem med speil! 

Ikke bare forstørrer blanke tak rommet visuelt, det reflekterer også lys. Dette skaper en effekt av større belysning i rommet og selv et lite rom vil virke mer romslig. Det er derfor hensiktsmessig å velge blanke tak for et rom med lite belysning. Selv om reflekterende evne vil forbedre situasjonen med fordeling av naturlig lys i rommet, må man ikke glemme å ha nok antall lamper eller spotter i taket. Vi anbefaler spesielt å velge blankt tak for rom med moderne design, barer, nattklubber eller som sagt andre rom som man ønsker å gjøre visuelt større.

Med blankt tak kan man oppnå spennende og interessante effekter i form av design. For å gi rommet en unik stil kan man printe på blankt tak. Et hvitt blankt tak med printet motiv ser ekstra eksklusivt ut. Her kan du lese mer om printet tak.

Blankt tak leveres i et bredt spekter av farger, noe som gjør det mulig å velge en ikke-standard fargeløsning og videre gjør interiøret mer interessant. Det er viktig å huske at desto mørkere blankt strekktak desto mer speileffekt får man i taket. Svart blankt tak vil se ut som det er speil i taket. 

Våre kunder har tidligere valgt å ha blankt tak på baderom, her spesielt mørke nyanser. En kunde ønsket også å lage en stjernehimmel på soverommet til sin sønn, dette gjorde vi med blankt tak og LED-lys.

Tør du bestille svart blankt tak til ditt hjem? Kontakt oss her!

 

 

Slik fungerer strekktak

Hva koster strekktak?

{{ heading }}

Alle felt er obligatoriske.

Ønsker du et slett tak?

Klikk på boksen med taket du har i dag

Tak med sprekker

Les mer

Tak-ess

Les mer

Panel tak

Les mer

Betong tak
med V-Fuge

Les mer

Eller ønsker du:

Klikk på boksen med taket du ønsker

Senke taket

Les mer

Mer lys
i taket

Les mer

Lyskasser i
taket

Les mer

Eksklusivt tak
(design tak)

Les mer

Fordeler med strekktak

Vedlikeholdsfritt

Strekktak trenger ikke vedlikehold i mange år etter montering.

Enkelt

Enkelt å skjule elanlegg, ventilasjon og ujevnheter i byggkonstruksjon. Ingen byggestøv ved installasjon.

Raskt

Rask levering og montering uten utflytting av møbler. Det går raskere å renovere / male vegger siden man ikke trenger å ta hensyn til taket.

Fleksibelt

Kan tas ned for å ettermontering av lys, ventilasjon o.l.

Her finner du oss