matt og top

Matt og sateng strekktak

Om du foretrekker en konservativ og klassisk stil eller du har et hjem i moderne stil, er strekktak med matt tekstur det rette valget for deg. Taket passer inn i alle typer interiør og stjeler ikke fokus fra de andre dekorative elementene i rommet. Et slikt tak vil ikke tiltrekke oppmerksomhet, men derimot fremheve designelementer og møbler i rommet.
Den voksende etterspørsel etter matte strekktak er knyttet til deres perfekte utseende. De er et utmerket valg for de som ikke strever for drastiske endringer i interiøret. Med matt strekktak får man muligheten til å få et slett tak som ligner på et tradisjonelt gipstak. Fordelen med strekktak er at det ikke sprekker med tiden, har ingen skjolder og har en perfekt slett overflate.
Monteringsprosessen for strekktak vs. gipstak gjør strekktak til en klar vinner! Det er ingen pussestøv ved montering av strekktaket og det monteres kun på noen timer. Matt strekktak passer både til kontorer og bolig, spesielt til soverom hvor matte pastelle nyanser bidrar til hvile, avslapping og ro.
I kontorer er strekktak den ideelle løsningen - de oppfyller krav til brannsikkerhet og i kombinasjon med lydisolerende plater bidrar til lydisolering.

Matt stue 1

Sateng strekktak er likt det matte taket. Sateng strekktak kan minne om sateng stoff med en perfekt glatt overflate. I motsetning til matt tak er overflaten på sateng srekktak glatt, noe som gir taket reflekterende egenskaper. Belysning gir spennende spill av lys i sateng strekktaket, samtidig at taket ikke har speilegenskapene man kan se i blanke strekktak. Da sateng tekstur har liten refleksjon av lys får taket nesten perleglans. Taket skaper også et mildt og eksklusivt design i rommet.
Synes du at matt strekktak blir for «enkelt», samtidig at blankt strekktak passer ikke helt i ditt hjem? Velg sateng strekktak!

sateng stue 2

Både sateng og matt strekktak er enkelt å vedlikeholde.

Fortsatt klarer ikke å bestemme hvilket strekktak du skal velge?

FYLL UT SKJEMA OG VI VIL HJELPE DEG.

 

 

Fordeler med strekktak

Vedlikeholdsfritt

Strekktak trenger ikke vedlikehold i mange år etter montering.

Enkelt

Enkelt å skjule elanlegg, ventilasjon og ujevnheter i byggkonstruksjon. Ingen byggestøv ved installasjon.

Raskt

Rask levering og montering uten utflytting av møbler. Det går raskere å renovere / male vegger siden man ikke trenger å ta hensyn til taket.

Fleksibelt

Kan tas ned for å ettermontering av lys, ventilasjon o.l.

Her finner du oss