matt og top

Matt og sateng tak

Om du foretrekker en konservativ og klassisk stil eller du har et hjem i moderne stil, er strekktak med matt tekstur det rette valget for deg. Taket passer inn i alle typer interiør og stjeler ikke fokus fra de andre dekorative elementene i rommet. Et slikt tak vil ikke tiltrekke oppmerksomhet, men derimot fremheve designelementer og møbler i rommet.

Med matt strekktak får du muligheten til å få et slett tak som ligner på et tradisjonelt gipstak. Fordelen med strekktak er at det ikke sprekker med tiden, har ingen skjolder og har en perfekt slett overflate.

Monteringsprosessen for strekktak vs. gipstak gjør strekktak til en klar vinner! Det er ingen pussestøv ved montering av strekktaket og det monteres kun på noen timer. Matt strekktak passer både til kontorer, butikker og private hjem, spesielt til soverom hvor matte pastelle nyanser bidrar til hvile, avslapping og ro.

Sateng tak er likt det matte taket. I motsetning til matt tak er overflaten på sateng tak er glatt, noe som gir taket reflekterende egenskaper. Belysning gir spennende spill av lys i taket og har ikke speilegenskapene man kan se i blanke strekktak. ​Da sateng tekstur har liten refleksjon av lys får taket nesten perleglans. Taket skaper også et mildt og eksklusivt design i rommet. Det kan minne om sateng stoffet med en perfekt glatt overflate.

Både sateng og matt strekktak er enkelt å vedlikeholde.

Kontakt oss for å høre om dine muligheter med strekktak.

 

 

Fordeler med strekktak

Vedlikeholdsfritt

Strekktak trenger ikke vedlikehold i mange år etter montering.

Enkelt

Enkelt å skjule elanlegg, ventilasjon og ujevnheter i byggkonstruksjon. Ingen byggestøv ved installasjon.

Raskt

Rask levering og montering uten utflytting av møbler. Det går raskere å renovere / male vegger siden man ikke trenger å ta hensyn til taket.

Fleksibelt

Kan tas ned for å ettermontering av lys, ventilasjon o.l.

Her finner du oss