spesielle top

Spesielle tak

Ønsker du et spesielt tak som skiller seg ut? Kanskje du har noen ideer, men usikker på om de er mulig å gjennomføre? Se våre spesielle tak og la deg inspirere.

Printet tak

printet tak

I dag brukes print av forskjellige motiver overalt. Vi printer på klær, folierer biler med print av bedriftslogo og reklame, og vi kan finne utallige varianter av print på tapet. Her er tak intet unntak!

Tak på et soverom som viser en blå himmel og palmetopper vil gi deg en følelse av lykke fra den solfylte kysten til Stillehavet. Tenk deg at du våkner opp en kald novembermorgen og over hodet finner du en strålende solhimmel og frodige grønn trær i Syden. Eller kanskje du ønsker å overraske barnet ditt med en nattehimmel i taket? Strekktak gir deg massevis av muligheter, kontakt oss - vi hjelper deg gjerne.

Råd til printet tak

Hvis du har bestemt deg for å velge strekktak med printet bilde bør man tenke seg om to ganger før man bestemmer seg. Strekktak beholder sin kvalitet i mange år og det er derfor ikke lønnsomt å bytte taket dersom du blir lei av bildet/printet.

Ta kontakt med oss og vil vil hjelpe deg å finne en løsning som passer til ditt hjem.

Tak med forskjellige nivåer

tak med

Med forskjellige nivåer i taket kan man vise sonering i rommet. I dag har mange f.eks. åpen kjøkkenløsning som er tilknyttet til stue i sine boliger. Åpne løsninger gir følelsen at rommene er større, men får her uligheten til å avgrense forskjellige områder om ønsket. Strekktak med forskjellige nivåer gjør det enkelt å visuelt avgrense kjøkken, spisestue og eksempelvis en TV-sone i stuen. Merk deg her at avstanden mellom nivåene ikke skal være for stor, 5-7 cm er nok.

Ta kontakt med oss og vil vil hjelpe deg å finne en løsning som passer til ditt hjem.

Svevende tak

svevende tak

Svevende tak er en av de mest effektive måtene å øke visuelt størrelse på et rom. Hemmeligheten ligger i festeskinner som har et spesielt design og fungerer både som feste for strekktak og som profil til LED-stripe. Det er en glippe på ca. 20-25 mm mellom vegg og tak hvor LED-lys lyser ned på veggen. Denne effekten gir en følelse av at taket ikke er festet, men bare svever i lufta.

En slik løsning gir et lunt indirekte belysning og blir ofte brukt i ganger, på bad eller soverom.

Lysende tak

Transparent tak med LED belysning

Lysende tak er laget av spesiell gjennomsiktig folie som belyses med LED-lys bak folien slik at hele taket kan bli et lyskilde. Denne løsningen vil gi behagelig lys, og brukes ofte i kombinasjon med printet tak. Ved hjelp av en LED-stripe plassert over strekktaket, kan man også tegne et mønster som lyser i mørket.

Stjernehimmel

stjernehimmelNordmenn elsker å være på tur i naturen. Hvem har ikke sett på nattehimmelen med millarder av stjerne og ønsket at de kunne se på den for evig? Med strekktak kan du ta stjernehimmelen med deg hjem.

Stjernehimmel passer til soverom, barnerom eller en annen løsning hvor det bad/basseng. For å oppnå stjerneeffekten brukes det fibertråd som monteres på baksiden av strekktaket. Et krav for montering av stjernehimmel er en svært arbeidskrevende prosess som er annerledes fra standard montering av strekktaket - men resultatet er virkelig verdt det!

Ta kontakt med oss og vil vil hjelpe deg å finne en løsning som passer til ditt hjem.

 

 

Fordeler med strekktak

Vedlikeholdsfritt

Strekktak trenger ikke vedlikehold i mange år etter montering.

Enkelt

Enkelt å skjule elanlegg, ventilasjon og ujevnheter i byggkonstruksjon. Ingen byggestøv ved installasjon.

Raskt

Rask levering og montering uten utflytting av møbler. Det går raskere å renovere / male vegger siden man ikke trenger å ta hensyn til taket.

Fleksibelt

Kan tas ned for å ettermontering av lys, ventilasjon o.l.

Her finner du oss