ØNSKER DU Å FORNYE INNERTAK? 

Har du et innvendig tak som sprekker opp eller malingen flasser av? Sannsynligvis har du prøvd å sparkle taket flere ganger tidligere, men det sprekker igjen og igjen. Hver gang du skal sparkle og male taket, må du sørge for at alle møblene flyttes ut og gulvet dekkes godt med dekkplast, da sparkling og maling av taket innebærer både masse støv og malingssøl. Er du lei av dette og ønsker enklere og bedre og ikke minst permanent løsning? Da er du på rett plass! 

Du kan glemme sparkling, støv og masse arbeid som forbindes med oppussing av tak! Strekktak er en slitesterk duk som monteres rett under det eksisterende taket i løpet av kun noen timer. Resultatet er et slett og helt skjoldefritt tak. Du slipper sparkling, pussing og maling da montering av strekktak er støvfri og alle møblene kan fortsatt stå i rommet under montering.

FORDELER MED STREKKTAK:

  • Rask montering uten utflytting av møbler
  • Krever ikke grunnarbeid før montering
  • Ingen byggestøv ved montering
  • Holder i mange tiår

Med strekktak sparer du også tid og kostnader på vedlikehold av taket i fremtiden, noe som åpner opp andre muligheter for ditt hjem. Du kan velge mellom forskjellige teksturer – matt tak (gips utseende), sateng tak eller helt blankt tak.

HVOR MYE KOSTER STREKKTAK: 

Prisen avhenger av flere faktorer, blant annet av størrelse og utforming på taket i rommet, antall hjørner og antall lyspunkter i taket. Prisen kan også påvirkes om taket må renses for flassende maling før installasjon.

Har du et prosjekt på gang, lurer du på pris eller ønsker en gratis befaring, ta kontakt med oss ved å fylle ut skjema