betong tak top

Betong tak med V-Fuge

Har du en bolig med betongtak med v-fuge? Eller kanskje du har kjøpt en ny leilighet med et slikt tak? Du har sikkert fått velge kjøkken, gulv og tapet på veggene i boligen din - men hva med tak? Passer betongtaket til ditt interiør, eller ønsker du å få et slett tak som alternativ? Kanskje til og med noen ekstra lyspunkter eller spotter med skjult el anlegg? Da er du på rett plass!

Mange av våre kundene som hadde betongtak med v-fuge har prøvd å sparkle fugene, men dessverre er det slik at fugene lett kan sprekke etter en stund. Med dette kommer også alt støvet fra sparkling og pussing. Vi kan hjelpe deg med en enklere og raskere løsning! 

Strekktak er en miljøvennlig folie som monteres rett under det eksisterende taket i løpet av kun noen timer. Her slipper man sparkling, pussing og maling da montering av strekktak er støvfritt, og alle møblene kan fortsatt stå i rommet under montering.

Med strekktak sparer du tid og kostnader på vedlikehold i fremtiden - som åpner opp andre muligheter for ditt hjem. Velg mellom forskjellige strekktak teksturer - “gips-tak” utseende (matt tak), litt glattere (sateng tak) eller helt blankt tak.

Hvis du samtidig ønsker å få flere lyspunkter i taket og skjule installasjon el. klikk her!

FYLL UT SKJEMA FOR Å FÅ EN GRATIS BEFARING OG VI KONTAKTER DEG SNAREST MULIG.

Fordeler med strekktak

Vedlikeholdsfritt

Strekktak trenger ikke vedlikehold i mange år etter montering.

Enkelt

Enkelt å skjule elanlegg, ventilasjon og ujevnheter i byggkonstruksjon. Ingen byggestøv ved installasjon.

Raskt

Rask levering og montering uten utflytting av møbler. Det går raskere å renovere / male vegger siden man ikke trenger å ta hensyn til taket.

Fleksibelt

Kan tas ned for å ettermontering av lys, ventilasjon o.l.