tak ess top

Tak-ess

Har du tak-ess plater fra før er det mye jobb å få taket slett. Man må sparkle alle fuger i platene, og dessverre er det slik at takplater beveger seg og fugene kan lett sprekke etter en stund. Derfor må man bruke armeringsduk - noe som er utfordrende å legge, til og med for en proff.

Hørtes dette vanskelig ut? Vi har en løsning for deg som er mye enklere og mindre tidskrevende! Strekktak er en miljøvennlig folie som monteres rett under det eksisterende taket i løpet av kun noen timer. Hvis du ønsker å bevare høyden i rommet kan vi rive tak-ess platene for så å montere strekktak. Her slipper man sparkling, pussing og maling da montering av strekktak er støvfritt, og alle møblene kan fortsatt stå i rommet under montering.

Med strekktak sparer du tid og kostnader på vedlikehold i fremtiden - som åpner opp andre muligheter for ditt hjem. Velg mellom forskjellige teksturer - “gips-tak” utseende (matt strekktak) litt glattere (sateng strekktak) eller helt blankt tak.

ØNSKER DU AT VI SKAL HJELPE DEG MED DITT PROSJEKT, FYLL UT SKJEMA, OG VI VIL KONTAKTE DEG SNAREST MULIG.

Fordeler med strekktak

Vedlikeholdsfritt

Strekktak trenger ikke vedlikehold i mange år etter montering.

Enkelt

Enkelt å skjule elanlegg, ventilasjon og ujevnheter i byggkonstruksjon. Ingen byggestøv ved installasjon.

Raskt

Rask levering og montering uten utflytting av møbler. Det går raskere å renovere / male vegger siden man ikke trenger å ta hensyn til taket.

Fleksibelt

Kan tas ned for å ettermontering av lys, ventilasjon o.l.