TAK MED DESIGNELEMENTER 

 

Designelementer i taket hjelper å fremheve stil, integrere lys og ikke minst skape et unikt utseende i rommet. Vi kan levere forskjellige løsninger – alt fra forskjellige utforminger til stjernehimmel i taket. Tilsetter man i tillegg lys eller farger, så får man helt unikt innertak.

LYSLINJER I TAKET

Lyslinjer kan brukes som hovedbelysning i rommet eller som dekorlys. Strategisk plasserte lyslinjer i taket kan trekke oppmerksomhet til hovedelementene i interiøret, og om nødvendig dele rommet i funksjonelle soner.
Denne typen  av belysning er mulig takket være en spesiell profil. En LED-stripe plasseres inne i profilen, og selve profilen settes i flukt med resterende taket.
Lyslinjer kan ha forskjellige former, lengder og farger. Alt avhenger av fantasien til designeren.

TAK MED PRINT

I dag brukes print av forskjellige motiver overalt. Vi printer på klær, folierer biler med print av bedriftslogo og reklame, og vi kan finne utallige varianter av print på tapet. Her er tak intet unntak!
Tak på et soverom som viser en blå himmel og palmetopper vil gi deg en følelse av lykke fra den solfylte kysten til Stillehavet. Tenk deg at du våkner opp en kald novembermorgen og over hodet finner du en strålende solhimmel og frodige grønn trær i Syden. Eller kanskje du ønsker å overraske barnet ditt med en nattehimmel i taket? Strekktak gir deg massevis av muligheter, kontakt oss – vi hjelper deg gjerne.

HER FINNER DU OSS