LYSLINJER I TAKET

 

Lyslinjer kan brukes som hovedbelysning i rommet eller som dekorlys. Strategisk plasserte lyslinjer i taket kan trekke oppmerksomhet til hovedelementene i interiøret, og om nødvendig dele rommet i funksjonelle soner. Denne typen av belysning er mulig takket være en spesiell profil. En LED-stripe plasseres inne i profilen, og selve profilen settes i flukt med resterende taket.
Vi kan lage lyslinjer i forskjellige former, lengder og farger.

TAK MED PRINT

 

Tak med print kan brukes på forskjellige rom. En slik løsning kan også brukses i kombinasjon med bakgrunnsbelysning. Printet tak leveres i matt og sateng tekstur.

TAK MED FORSKJELLIG NIVÅ

 

Med forskjellige nivåer i taket kan man dele rommet i soner. I dag har mange åpen kjøkkenløsning som er tilknyttet til stue i sine boliger. Åpne løsninger gir følelsen at rommene er større. Strekktak med forskjellige nivåer gjør det enkelt å visuelt avgrense kjøkken, spisestue og eksempelvis en TV-sone i stuen, samt tilpasse belysningen etter hvor mye lys man trenger i hver sone. Forskjellen i nivåene trenger ikke å være så stor, 5-7 cm er nok.

LYSENDE TAK

 

Lysende tak er en populær trend innen interiør belysning. Ved å bruke en transparent folie med et bakgrunnsbelysning kan det skapes jevnt og avslappende lys i rommet. Fordelen med denne type løsning er at lyskildene er spredt over et stort område og skjult bak strekktaket.

SVEVENDE TAK

 

I denne løsningen har festeskinner spesielt design og fungerer både som feste for strekktak og som profil til LED-stripe. Det er en glippe på ca. 20-25 mm mellom vegg og tak hvor LED-lys lyser ned på veggen. Denne effekten gir en følelse av at taket ikke er festet, men bare svever i lufta. En slik løsning gir et lunt indirekte belysning og blir ofte brukt i ganger, på bad eller soverom.

Bilde kommer…

 

Bilde kommer…

 

STJERNEHIMMEL

 

For å oppnå stjerneeffekten brukes det fibertråd som monteres på baksiden og føres gjennom strekktaket. Et krav for montering av stjernehimmel er god takhøyde. Montering av stjernehimmel er en svært arbeidskrevende prosess som er annerledes fra standard montering av strekktaket – men resultatet er virkelig verdt det!

Har du et prosjekt på gang, lurer på pris eller ønsker en gratis befaring, ta kontakt med oss

FORDELER MED STREKKTAK

VEDLIKEHOLDSFRITT

Strekktak trenger ikke vedlikehold i mange år etter montering

ENKELT

Enkelt å skjule elanlegg, ventilasjon og ujevnheter i byggkonstruksjon. Ingen byggestøv og avfall ved installasjon.

RASKT

Rask levering og montering uten utflytting av møbler. Det går raskere å renovere / male vegger siden man ikke trenger å ta hensyn til taket.

FLEKSIBELT

Kan tas ned for å ettermontering av lys, ventilasjon o.l.his text in the module Advanced settings.