HVA ER STREKKTAK

 

Generelt er strekktak en løsning for innvendige tak som gir en jevn og fin overflate.  Løsningen består av aluminium profiler som monteres som en ramme på veggene i rommet, deretter spennes det en duk og festets i aluminiumsprofilene.  Det er ingen begrensninger på innfelling av lys, ventilasjon, røykvarsker o.l.

Duk og aluminiumprofiler kan også brukes for å lage forskjellige konstruksjoner som lysflåter og lamper med spennende design.

FORDELER MED STREKKTAK

 

Rask montering uten byggestøv og avfall
Vedlikeholdsfri
Enkelt å skjule elanlegg, ventilasjon og ujevnheter i byggkonstruksjon.
Kan tas ned for ettermontering av lys, ventilasjon o.l.
Holder i mange tiår

MANGE VALGMULIGHETER

 

Strekktak leveres i forskjellige farger og teskturer. De mest populære teksturene er blank, matt og transparent. Mulighet for å bygge forskjellige konstruksjoner i taket som f.eks. lysflåter, og integrere belysning. Man kan også printe et motiv på strekktak.

MONTERING

En viktig faktor i valg av strekktak er rask og avfallsfri installasjon. Monteringen av taket av gjennomsnittlig kompleksitet i et middels stort rom tar kun noen timer og utføres oftest i sluttfasen av oppussingen. Man trenger ikke mye grunnarbeid eller å rive gammelt tak. Strekktaket monteres rett under det eksisterende taket.