KONTAKT OSS

RING OSS

Vi er klare till å hjelpe dere

SEND E-POST

Send oss en e-post og vi svarer raskt tilbake

 

KONTAKTSKJEMA

HVEM VI ER

Dekor & Design Strekktak er en familiebedrift. Det er Rolf og Evgeniya Johansen som står bak og er nøkkelpersoner i bedriften.

Rolf er den praktiske, kreative og tekniske personen. Han har lang erfaring som leder fra mekanisk industri, samt erfaring fra salg fra forskjellige bransjer. Rolf har et godt øye for design og kan enkelt konvertere forskjellige ideer til tekniske spesifikasjoner.

Evgeniya kan vise til over 20 års erfaring innen produksjon, prosesskartlegging og forbedringsarbeid, og har sertifiseringsarbeid, HMS- og kvalitetsarbeid som faglig bagasje. Hun besitter også lang erfaring fra arbeid med store prosjekter og har også evnen for å lese og å forstå lover, standarder og forskrifter.

Ideen om å jobbe med strekktak fikk vi på reise i 2011 da vi fikk se de for første gang. Alt i kombinasjon med lyssetting, møbler og materialer på vegger, hadde gitt oss følelse av gjennomført design og helhet. Etter hvert har vi lært oss installasjonsteknikker og begynt å produsere og montere takene i Norge.

Vi går aldri på akkord med kvalitet, derfor samarbeider vi kun med seriøse europeiske råvareleverandører. Våre kunder kan være trygge på våre produkter, service og utført arbeid.