HIMLINGER MED MANGE MULIGHETER

Ofte brukes strekktak i renoveringsobjekter eller nybygg for å få en fin og slett overflate på innertaket, men det finnes flere muligheter med strekktak. Kombinasjon av gjennomsiktig duk og aluminiumprofiler gir mulighet til å bygge lyskilder i forskjellige størrelser og utforminger. Alle konstruksjoner produseres på forhånd og kommer til prosjektene enten som byggesett eller som en ferdig lyskilde. I tillegg kan vi levere strekktakløsninger som forbedrer akustikk i lokaler. 

LYSFLÅTER

Lysflåter vil gi et perfekt atmosfære og dekorativ effekt til ethvert rom. De kan lages i forskjellige former og farger, og kan også leveres med print av ønsket motiv.

LYSENDE TAK

Lysende tak er en populær trend innen interiørbelysning. Ved å bruke en transparent folie med en bakgrunnsbelysning kan det skapes jevnt og avslappende lys i rommet. Fordelen med denne løsningen er at lyskildene er spedt over et stort område og skjult bak strekktaket.

AKUSTISKE TAK

Mikroperforert folie i kombinasjon med akustiske absorbenter gjør det mulig å lage himlinger med ønskede akustiske egenskaper, samt bevare estetisk uttrykk. Mikroperforert strekktak er tilgjengelig i alle teskturer – matt, sateng og blank.

Våre strekktak tilfredstiller alle krav i standard NS-EN 14716:2004 «Stretched ceilings – Requirements and test methods». Denne standarden gir all nødvendig informasjon bl. a. om brannklasse, mekanisk styrke og motstand mot vann og damp i et fuktig miljø og osv.

Vi leverer strekktak med brannklasse B-s1, d0 og B-s2, d0.

Har dere et prosjekt dere vil snakke om, ta kontakt med oss. Vi er alltid på jakt etter nye prosjekter.