Personvernerklæring

Vi tar personvernet til våre kunder seriøst, og vi ønsker at alle besøkende på vår nettside skal føle seg trygge. Derfor behandler vi alle personlige opplysninger i tråd med gjeldende lovverk. Personlige opplysninger innebærer informasjon som direkte eller indirekte kan identifisere en person.

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. For markedsføring av våre tjenester/produkter og informasjon om vår virksomhet, samler vi inn og lagrer personopplysninger til blant annet nyhetsbrev, Google Adwords og annonsering i sosiale medier. Behandlingen av dine personopplysninger for markedsføringsformål skjer på grunnlag av avtale med deg, en berettiget interesse vi har eller vi har innhentet ditt samtykke.

Du har rett til å kreve innsyn i de personopplysningene du har gitt oss. Du kan også kreve retting, sletting og begrensinger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Dersom du mener at personopplysningene behandler i strid mot reglene, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Vi benytter personopplysninger til å tilby deg for eksempel følgende tjenester, avhengig av din avtale med oss eller hva du har samtykket til:

Nyhetsbrev

Vi benytter nyhetsbrev for å markedsføre våre tjenester/produkter og informere om vår virksomhet. Alle utsendelser inneholder en avmeldingslenke. Til dette benytter vi mailadresser og navn, og noen ganger vil vi også kjenne dine interesser og din lokasjon.

Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

Vi bruker Mailchimp for å sende ut nyhetsbrev og oppbevare e-poster. Ved å besøke oss på messer kan du også velge å gi fra deg e-postadressen og motta relevante e-poster. Opplysninger som samles inn fra messer lagres internt på vår server.

Sosiale medier

Vi vil kunne benytte Facebook, Instagram, LinkedIn og andre sosiale medier for å markedsføre våre tjenester/produkter. Vi ønsker å tilrettelegge for relevant markedsføring og annonsering mot vår målgruppe og vi samler inn anonym informasjon ved hjelp av cookies. Hvis du ikke ønsker at Facebook voser deg relevante annonser, kan du slå av cookies i din nettleser.

Vårt nettsted kan inneholde knapper til å dele innhold i sosiale medier. Disse knappene er opprettet med kode som er levert av kanalen selv. Denne koden legger igjen en informasjonskapsel i din nettleser med mindre du har stengt for slik bruk. Les gjerne mer om personvern på Facebook og Instagram. Husk på at du kan selv administrere ditt forhold og den behandlingen av dine personopplysninger de foretar direkte hos disse aktørene.

Google AdWords

Benyttes for å markedsføre våre tjenester/produkter i Googles annonsenettverk. Informasjonskapselen (cookien på nettstedet vårt gir oss innsikt i hvordan de besøkende bruker siden osv., gjennom Google Adwords-annonser. Denne informasjonen blir brukt til optimalisering og for å tilby deg mer relevante annonser i fremtiden.

Nettsiden vår

Benyttes til å gi informasjon om våre tjenester/produkter og informere om vår virksomhet. På vår nettside blir generell informasjon om de besøkende registrert. I denne sammenheng registreres spesielt IP-adressen til datamaskinen, brukernavnet, tidspunkt for besøk og data fra nettleseren til den besøkende.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics til å spore hvordan de besøkende bruker vårt nettsted, og hvor effektive våre digitale annonser på Google Adwords eller andre digitale kanaler er. Vennligst les Googles retningslinjer for personvern eller annen informasjon, samt spesifikk informasjon om Google Analytics.

Retargeting

Kan benyttes dersom du har tillatt slike cookies i din nettleser. Denne typen annonsering gjør det mulig å vise spesifikke annonser til besøkende som har lagt igjen cookies på vår nettside.

Andre markedsføringstjenester kan benyttes. I tilfelle vil vi gi deg informasjon om dette og innhente ditt samtykke før vi benytter dine allerede registrerte personopplysninger.

Informasjonskapsler (cookie)

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på brukers datamaskin når brukeren åpner en nettside. Denne informasjonen kan inneholde IP-adresse, informasjon om nettleserversjon, operativsystem, dato og tid brukt på nettsiden. Dersom du ikke vil akseptere bruk av cookies, kan du endre innstillingene i din nettleser.

Slik fungerer strekktak

Hva koster strekktak?

{{ heading }}

Alle felt er obligatoriske.

Ønsker du et slett tak?

Klikk på boksen med taket du har i dag

Tak med sprekker

Les mer

Tak-ess

Les mer

Panel tak

Les mer

Betong tak
med V-Fuge

Les mer

Eller ønsker du:

Klikk på boksen med taket du ønsker

Senke taket

Les mer

Mer lys
i taket

Les mer

Lyskasser i
taket

Les mer

Eksklusivt tak
(design tak)

Les mer

Fordeler med strekktak

Vedlikeholdsfritt

Strekktak trenger ikke vedlikehold i mange år etter montering.

Enkelt

Enkelt å skjule elanlegg, ventilasjon og ujevnheter i byggkonstruksjon. Ingen byggestøv ved installasjon.

Raskt

Rask levering og montering uten utflytting av møbler. Det går raskere å renovere / male vegger siden man ikke trenger å ta hensyn til taket.

Fleksibelt

Kan tas ned for å ettermontering av lys, ventilasjon o.l.

Her finner du oss