ET INNERTAK ER MED PÅ Å SKAPE BOLIGENS HELHET

MATT OG SATENG STREKKTAK

Matt og sateng strekktak passer inn i alle typer interiør og stjeler ikke fokus fra de andre dekorative elementene i rommet. Et slikt tak vil ikke tiltrekke oppmerksomhet, men derimot fremheve designelementer og møbler i rommet. Den voksende etterspørsel etter matte strekktak er knyttet til deres perfekte utseende. Med matt strekktak får man muligheten til å få et slett tak som ligner på et tradisjonelt gipstak. Fordelen med strekktak er at det ikke sprekker med tiden, har ingen skjolder og har en perfekt slett overflate.

BLANKT STREKKTAK

Blanke strekktak har en evne til å speile gjenstander som et speil. Dette gjør at blanke tak ofte blir valgt i små rom med lav takhøyde. Ikke bare forstørrer blanke tak rommet visuelt, det reflekterer også lys. Dette skaper en effekt av større belysning i rommet og selv et lite rom vil virke mer romslig. Med blankt tak kan man oppnå spennende og interessante effekter i form av design. Det er viktig å huske at desto mørkere blankt strekktak desto mer speileffekt får man i taket. Svart blankt tak vil se ut som det er speil i taket.

EN ENKEL OG SMART LØSNING

Når man går i gang med et oppussingsprosjekt går tankene som oftest til vegger, gulv, interiør og farger. Hva med taket inne? Hvilke alternativer har vi til innertak i dag? I dag ønsker mange å ha slette og listefrie innvendige tak i sine boliger. Men hvordan får man et slett tak? Er det bare gipsplater? Arbeidet med å legge og sparkle gipsplater er fysisk tungt og kan være vanskelig selv for en proff. En enkel og effektiv måte å få slett tak er å montere strekktak.

Vi har et ønske om at flere skal få øynene opp for mulighetene med strekktak og hvordan det kan forvandle et rom. Strekktak gjør det enkelt å pusse opp innertak eller senke tak for montering av spotter i taket. Ved bruk av strekktak får man et fint og slett innertak, og med sin korte installasjonstid er det et raskt og effektivt alternativ til gips, takplater eller paneltak.

HVILKET TAK HAR DU I DAG?

Klikk på boksen med taket du har i dag

ØNSKER DU…

Klikk på boksen med taket du ønsker

SLIK MONTERES STREKKTAK

HVA KOSTER STREKKTAK?

Kalkulér pris

Alle felt er obligatoriske.
Prisene er inkl. moms. Kjøregodtgjørelse, el. materiell og elektriker arbeid er ikke inkludert i estimerte priser.

Har du et prosjekt på gang, lurer på pris eller ønsker en gratis befaring, ta kontakt med oss