om strekktak top

Om Strekktak

Strekktak er vedlikeholdsfritt innvendig tak til hjem, offentlige bygg, showroom og butikker. Ved bruk av strekktak kan man få en fin og slett overflate på taket, og med sin korte installasjonstid er det et raskt og effektivt alternativ til gips, takess eller paneltak.

Når man går i gang med et oppussingsprosjekt går tankene som oftest til vegger, gulv, interiør og farger. Hva med taket? Hvilke alternativer har vi til innvendige tak i dag? Vi har et ønske om at flere skal få øynene opp for mulighetene med strekktak og hvordan det kan forvandle et rom.

I gamle dager brukte mange å ha strie eller maskinpapir i taket som ble malt i etterkant. Problemet med disse takene var at etter en stund kunne det komme sprekker som var vanskelig å reparere. Våre strekktak er en gammel metode i ny og moderne utførelse. Strekktak er laget av slitesterk folie etter individuell størrelse og konfigurasjon av rommet. Det tar kun noen timer å montere strekktak i et rom og installasjonen utføres oftest i
sluttfasen av oppussingen. Strekktak kan leveres i forskjellige farger og teksturer. De mest populære teksturene er blankt, matt og sateng.

Hvilke strekktak skal man velge? Matt, sateng eller blankt?

Det finnes nemlig ikke et riktig svar på dette og her har du flere muligheter - men vær oppmerksom på følgende faktorer ved valg av strekktak:

  • Rommets funksjon og størrelse. Med blanke tak vil små rom visuelt virke større. Matt og sateng tak passer best til soverom eller bibliotek da de med sin rolige overflate bidrar til hvile, avslapping og ro.
  • Hvilke stil er det i rommet/boligen. Blanke tak passer passer i rom med modernedesign.
  • Belysning i rommet. For rom med lite naturlig belysning er det mer hensiktsmessigå velge blanke tak.

Vi tilbyr med glede veiledning og rådgiving for å hjelpe deg å velge blant de forskjellige teksturene, fargene og ikke minst tekniske løsningene for strekktak. Slik kan du gjøre et riktig valg og nyte strekktak i ditt hjem i mange år fremover.

Flere av våre kunder lurer på hvordan man skal vedlikeholde strekktak. Det får du svaret på her!

 

 

Slik fungerer strekktak

Hva koster strekktak?

{{ heading }}

Alle felt er obligatoriske.

Ønsker du et slett tak?

Klikk på boksen med taket du har i dag

Tak med sprekker

Les mer

Tak-ess

Les mer

Panel tak

Les mer

Betong tak
med V-Fuge

Les mer

Eller ønsker du:

Klikk på boksen med taket du ønsker

Senke taket

Les mer

Mer lys
i taket

Les mer

Lyskasser i
taket

Les mer

Eksklusivt tak
(design tak)

Les mer

Fordeler med strekktak

Vedlikeholdsfritt

Strekktak trenger ikke vedlikehold i mange år etter montering.

Enkelt

Enkelt å skjule elanlegg, ventilasjon og ujevnheter i byggkonstruksjon. Ingen byggestøv ved installasjon.

Raskt

Rask levering og montering uten utflytting av møbler. Det går raskere å renovere / male vegger siden man ikke trenger å ta hensyn til taket.

Fleksibelt

Kan tas ned for å ettermontering av lys, ventilasjon o.l.

Her finner du oss