FRA BETONG TAK MED V-FUGE TIL HELT SLETT TAK

Har du en bolig med betongtak med v-fuge? Eller kanskje du har kjøpt en ny leilighet med et slikt tak? Du har sikkert fått velge kjøkken, gulv og tapet på veggene i boligen din – men hva med tak? Passer betongtaket til ditt interiør, eller ønsker du å få et slett tak som alternativ? Kanskje til og med noen ekstra lyspunkter eller spotter med skjult el anlegg? Da er du på rett plass! Mange av våre kundene som har betongtak med v-fuge har prøvd å sparkle taket, men dessverre er det slik at fugene lett kan sprekke etter en stund. Med dette kommer også alt støvet fra sparkling og pussing. Vi kan hjelpe deg med en enklere og raskere løsning!

Strekktak er en slitesterk duk som monteres rett under det eksisterende taket i løpet av kun noen timer. Resultatet er et slett og helt skjoldefritt tak. Her slipper man sparkling, pussing og maling da montering av strekktak er støvfri, og alle møblene kan fortsatt stå i rommet under montering.

FORDELER MED STREKKTAK:

  • Rask montering uten utflytting av møbler
  • Krever ikke grunnarbeid før montering
  • Ingen byggestøv ved montering
  • Holder i mange tiår

 Med strekktak sparer du også tid og kostnader på vedlikehold av taket i fremtiden, noe som åpner opp andre muligheter for ditt hjem. Du kan velge mellom forskjellige teksturer – matt tak (gips utseende), sateng tak eller helt blankt tak.

HVOR MYE KOSTER STREKKTAK: 

Prisen avhenger av flere faktorer, blant annet av størrelse og utforming på taket i rommet, antall hjørner og antall lyspunkter i taket.

Har du et prosjekt på gang, lurer du på pris eller ønsker en gratis befaring, ta kontakt med oss ved å fylle ut skjema