FRA BETONG TAK MED V-FUGE TIL HELT SLETT TAK

 

Har du en bolig med betongtak med v-fuge? Eller kanskje du har kjøpt en ny leilighet med et slikt tak? Du har sikkert fått velge kjøkken, gulv og tapet på veggene i boligen din – men hva med tak? Passer betongtaket til ditt interiør, eller ønsker du å få et slett tak som alternativ? Kanskje til og med noen ekstra lyspunkter eller spotter med skjult el anlegg? Da er du på rett plass! Mange av våre kundene som har betongtak med v-fuge har prøvd å sparkle taket, men dessverre er det slik at fugene lett kan sprekke etter en stund. Med dette kommer også alt støvet fra sparkling og pussing. Vi kan hjelpe deg med en enklere og raskere løsning!

Strekktak er en slitesterk duk som monteres rett under det eksisterende taket i løpet av kun noen timer. Resultatet er et slett og helt skjoldefritt tak. Her slipper man sparkling, pussing og maling da montering av strekktak er støvfri, og alle møblene kan fortsatt stå i rommet under montering.

FORDELER MED STREKKTAK

VEDLIKEHOLDSFRITT

Strekktak trenger ikke vedlikehold i mange år etter montering

ENKELT

Enkelt å skjule elanlegg, ventilasjon og ujevnheter i byggkonstruksjon. Ingen byggestøv og avfall ved installasjon.

RASKT

Rask levering og montering uten utflytting av møbler. Det går raskere å renovere / male vegger siden man ikke trenger å ta hensyn til taket.

FLEKSIBELT

Kan tas ned for å ettermontering av lys, ventilasjon o.l.his text in the module Advanced settings.