ØNSKER DU INTEGRERT BELYSNING I TAKET? 

Har du for lite lys i taket i ditt hjem? Mangler stuen, kjøkkenet eller soverommet lys og kanskje du samtidig ønsker å skjule el. anlegget uten at ledninger er synlig i taket? Eller kanskje tenker du på å få indirekte belysning som skaper lun atmosfære? Med strekktak er det enkelt å integrere belysning, enten det er spotter, lyslinjer eller tak som av seg selv fungerer som lyskilde. Her får du muligheten til å velge en løsning som passer best for deg og ditt hjem, og ikke minst er rask, enkel og støvfri.
Strekktak monteres under det eksisterende taket i løpet av kun noen timer. Elektrisk anlegg festes i eksisterende tak og blir skjult bak strekktaket. Her slipper man sparkling, pussing og maling da montering av strekktak er støvfri, og alle møblene kan fortsatt stå i rommet under montering.

FORDELER MED STREKKTAK:

  • Rask montering uten utflytting av møbler
  • Krever ikke grunnarbeid før montering
  • Ingen byggestøv ved montering
  • Holder i mange tiår 

Med strekktak sparer du også tid og kostnader på vedlikehold av taket i fremtiden, noe som åpner opp andre muligheter for ditt hjem. Du kan velge mellom forskjellige teksturer – matt tak (gips utseende), sateng tak eller helt blankt tak.

HVOR MYE KOSTER STREKKTAK:  

Prisen avhenger av flere faktorer, blant annet størrelse, utforming på taket i rommet og ikke minst hvilken løsning for belysning man ønsker.  

Har du et prosjekt på gang, lurer du på pris eller ønsker en gratis befaring, ta kontakt med oss ved å fylle ut skjema