VIL DU BYTTE FRA PANEL TIL SLETT TAK?

Har du, som mange andre norske hjem, panel i taket, men ønsker et slett tak og ser etter et annet alternativ enn gips? Flere velger gipstak som er en tradisjonell løsning, men glemmer all sparkling, pussing og maling som kommer med, og ikke minst støvet du får i din bolig. Skal man sparkle og male taket, må man sørge for at alle møblene flyttes ut og gulvet dekkes godt med dekkplast, da sparkling og maling av taket innebærer både masse støv og malingssøl.

Her får du muligheten til å velge en løsning som er enklere og mindre tidkrevende, og ikke minst støvfri! Strekktak er en slitesterk duk som monteres rett under det eksisterende taket i løpet av kun noen timer. Resultatet er et slett og helt skjoldefritt tak. Hvis du ønsker å bevare høyden i rommet kan vi også rive ned panel for så å montere strekktak. Her slipper man sparkling, pussing og maling da montering av strekktak er støvfritt, og alle møblene kan fortsatt stå i rommet under montering.

FORDELER MED STREKKTAK:

  • Rask montering uten utflytting av møbler
  • Krever ikke grunnarbeid før montering
  • Ingen byggestøv ved montering
  • Holder i mange tiår

Med strekktak sparer du også tid og kostnader på vedlikehold av taket i fremtiden, noe som åpner opp andre muligheter for ditt hjem. Du kan velge mellom forskjellige teksturer – matt tak (gips utseende), sateng tak eller helt blankt tak.

HVOR MYE KOSTER STREKKTAK: 

Prisen avhenger av flere faktorer, blant annet av størrelse og utforming på taket i rommet, antall hjørner og antall lyspunkter i taket. 

Har du et prosjekt på gang, lurer du på pris eller ønsker en gratis befaring, ta kontakt med oss ved å fylle ut skjema