VIL DU BYTTE FRA TAKPLATER TIL SLETT TAK?

 

Ønsker du slette tak i din stue eller kjøkken? Har du takess plater fra før er det mye jobb å få taket slett. Man kan så klart sparkle alle fuger i takplatene, men dessverre er det slik at platene beveger seg og fugene kan lett sprekke etter en stund. Derfor må man bruke armeringsduk – noe som er utfordrende å legge, til og med for en proff. I tillegg gruer man kanskje seg til alt støvet en slik jobb innebærer. Skal man sparkle og male taket, må man sørge for at alle møblene flyttes ut og gulvet dekkes godt med dekkplast, da sparkling og maling av taket innebærer både masse støv og malingssøl.

Hørtes dette vanskelig ut? Vi har en løsning for deg som er mye enklere og mindre tidskrevende! Strekktak er en slitesterk duk som monteres rett under det eksisterende taket i løpet av kun noen timer. Resultatet er et slett og helt skjoldefritt tak. Hvis du ønsker å bevare høyden i rommet kan vi også rive ned takplatene for så å montere strekktak. Her slipper man sparkling, pussing og maling da montering av strekktak er støvfritt, og alle møblene kan fortsatt stå i rommet under montering.

FORDELER MED STREKKTAK

VEDLIKEHOLDSFRITT

Strekktak trenger ikke vedlikehold i mange år etter montering

ENKELT

Enkelt å skjule elanlegg, ventilasjon og ujevnheter i byggkonstruksjon. Ingen byggestøv og avfall ved installasjon.

RASKT

Rask levering og montering uten utflytting av møbler. Det går raskere å renovere / male vegger siden man ikke trenger å ta hensyn til taket.

FLEKSIBELT

Kan tas ned for å ettermontering av lys, ventilasjon o.l.his text in the module Advanced settings.